Mezun oldukları okulu laboratuvarına bağışta bulundular

Mezun oldukları okulu laboratuvarına bağışta bulundular

Mezun oldukları okulu laboratuvarına bağışta bulundular

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan (SHMYO) mezun olan öğrenciler optisyenlik programı laboratuvarına bağışta bulundu.
Geçtiğimiz yıl kentte faaliyet gösteren bir optik firması tarafından 750 adet optik merceğin bağışlandığı optisyenlik laboratuvarına, 2021-2022 eğitim-öğretim güz yarıyılında mezun olan Şüheda Ekiz tarafından 250 adet optik mercek, 50 adet optik çerçeve ve 25 adet de güneş gözlüğü bağışlandı. Yasin Bağcı tarafından da bir adet cam kesme makinesi kazandırıldı.
SHMYO Müdürü Prof. Dr. Serkan Akkoyun, mezunlardan gelen anlamlı desteğe ilişkin yaptığı açıklamada “Meslek yüksekokulu olarak üniversitemizin mezunlarla olan iletişim vizyonu doğrultusunda hareket ediyoruz. Mezunlarımız da mesleki hayatlarına yön verirken mezun oldukları Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna olan vefa duygusunu kaybetmiyorlar. Optisyenlik programı mezunlarından gelen bu anlamlı destek, işte bu vizyonun sonucudur. Kendilerine teşekkür ediyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi.


Güncel 8.02.2022 16:48:33 0

İlginizi Çekebilir

1

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

2

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

3

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

4

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı

5

IAEE MECA Konferansı'nda kritik minerallerin enerji dönüşümündeki rolü ele alındı

6

Ormana'ya "en iyi turizm köyü" tabelası takıldı

7

Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

8

Hatay'da minibüsle çarpışan otomobildeki 2 kişi yaralandı

9

Isparta'da 3 kuşak aynı mehter takımında tarihi geleneği yaşatıyor

10

Hatay'da denizde kaybolan balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor