MHP Genel Başkanı Bahçeli: “Başörtüsü meselesi Türkiye’de 414 milletvekilinin katılımıyla çözülmüş bir meseledir"

MHP Genel Başkanı Bahçeli: “Başörtüsü meselesi Türkiye’de 414 milletvekilinin katılımıyla çözülmüş bir meseledir

MHP Genel Başkanı Bahçeli: “Başörtüsü meselesi Türkiye’de 414 milletvekilinin katılımıyla çözülmüş bir meseledir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Başörtüsü meselesi Türkiye’de 414 milletvekilinin katılımıyla çözülmüş bir meseledir. Şimdi siyaset öncesi helalleşme kısvesi altında başörtüsünü istismar etmenin bir anlamı yoktur” dedi.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, MHP grup toplantısı çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı. Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun masasında Türkçülüğün esasları kitabının olmasına ilişkin olarak, “Okunmasında yarar var” ifadelerini kullandı.
Başörtüsü çıkışına yönelik olarak Bahçeli, “Başörtüsü meselesi Türkiye’de 414 milletvekilinin katılımıyla çözülmüş bir meseledir. Şimdi siyaset öncesi helalleşme kısvesi altında başörtüsünü istismar etmenin bir anlamı yoktur. Böyle bir yasa Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gelirse Milliyetçi Hareket Partisi Meclis kararının arkasında durur, yeni karara ihtiyaç olmadığını söyler. Eğer Kılıçdaroğlu başörtüsü meselesine bu kadar hassasiyet gösteriyorsa milletvekillerinden başlasın başörtüsüne” değerlendirmesini yaptı.
Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretine ilişkin soruya Bahçeli, “ABD ziyareti bir çıkışsa gitmesinde yarar var. Biden zaten kürsüde, yolda yolunu şaşırır hale gelmiştir” karşılığını verdi.


Güncel 4.10.2022 13:01:02 1
Ankaralı Ahmet
4.10.2022 20:57:49
Sayın Bahçeli çözülmedi, anayasa mahkemesinden geri döndü,unutkanlık var galiba.Tabi CHP anayasa mahkemesine götürdü.Şimdi ise bu sorunun kökten çözülmesini istiyor.bir ipliğe bağlı olarak durduğunu, çözülmüş görüntüsü verildiğini söyler. Rabbim Bahçeliye akıl, İslami feraset ve iman versin, aksi halde helak olur gider. Allah korkusu olmayınca böyle siyasi demeç verir. Ben eski ülkücü Müslüman bir insanım. Bahçeli; Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtü sorunun kökten çözülmesi isteğini ret etmekle, başörtüsünün sürümcede kalmasını istiyor.

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi