MHP ile İYİ Parti arasında Talasspor kavgası

MHP ile İYİ Parti arasında Talasspor kavgası

MHP ile İYİ Parti arasında Talasspor kavgası

Kayseri’de Talas Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nda Talasgücü Belediyespor anlaşmazlığı nedeni ile İYİ Parti Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy ile MHP Talas Belediye Meclis Üyesi İbrahim Ata, sözlü kavgaya tutuştu.
Talas Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanvekili Ragıp Dost Başkanlığında yapıldı. Mecliste, İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Talas Belediye Meclis Üyesi İbrahim Ata arasında Talasgücü Belediyespor ile ilgili anlaşmazlık yaşandı. Meclis toplantısının ardından merdivenlerden iniş sırasında ikilinin tartışması kavgaya dönüştü. Çalıksoy’un gözlüğü arbedede kırıldı. Tarafların şikayetçi olmaları üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaşanan arbedede gözlüğü kırılan Çalıksoy ve İbrahim Ata, sağlık raporu alınması için Kayseri Devlet Hastanesi Adli Tabipliği’ne götürüldü.
Diğer yandan MHP Talas Belediye Meclis Üyesi İbrahim Ata ise olayın tamamen asılsız olduğunu iddia etti. Konu yargıda çözülecek


Yurt Dünya 5.09.2022 19:08:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

2

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

3

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

4

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

5

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

6

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

7

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

8

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

9

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

10

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu: