MHP’den ‘Adım Adım 2023’ Programına Davet!

MHP’den ‘Adım Adım 2023’ Programına Davet!

Özdokur’dan ‘Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ Programlarına Davet!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Özdokur, yönetimi ile birlikte Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti. Özdokur ve ekibini OGC Başkanı İsrafil Avcı’nın yurt dışında olmasından dolayı Başkan Yardımcısı Muhammed Kırlar ve yönetim kurulu misafir etti.

OGC Gökhan Erkmen Toplantı Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında ziyareti ile ilgili açıklama yapan Özdokur, “Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla; 30 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 19.00’da, Gala Düğün Salonu’nda (Kır Alanında) düzenleyeceğimiz ADIM ADIM 2023; İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA Osmaniye Merkez İlçe Programımıza; Genel Başkan Yardımcımız Yaşar Yıldırım, Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MYK Üyelerimiz Ali Fuat Kardaş ve Seçkin Odabaşı, MDK üyemiz Özmen Alp Giray Erdemir katılacaklardır. Tüm partililerimiz, dava arkadaşlarımız, Osmaniyeli hemşehrilerimiz ve basın mensuplarımız davetlidir” dedi.

22 aylık görev süresinde pandemi nedeniyle başta basın mensupları olmak üzere birçok ilişkileri tam olarak yerine getiremediklerini ifade eden Özdokur, “İnşallah bundan sonra daha sık bir arada oluruz. Biz çalışmalarımızı parti mensubu gözetmeksizin kapı kapı, ev ev, işyeri ve cadde sokak demeden devam ettiriyoruz. Hemşerimiz sayın genel başkanımızın memleketinde ona layık olmaya çalışıyoruz. Bizim hedefimiz 2023 Lider Ülke Türkiye’dir. Bu kapsamda siz değerli basın mensuplarının da desteğini bekloiyoruz” diye konuştu. Özdokur, Osmaniye’de ‘Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ Programlarına Cumartesi günü saat 15.00’da Düziçi ilçesinden start vereceklerini sözlerine ekledi.

Ziyaretten dolayı Özdokur ve ekibine teşekkür eden OGC Başkan Yardımcısı Muhammed Kırlar da basın olarak her zaman desteğe devam edeceklerini bildirdi.



Osmaniye 26.05.2022 15:01:00 0
Anahtar Kelimeler: Programına Davet!

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği