Milan Macvan 30 yaşında basketbolu bıraktı

Milan Macvan 30 yaşında basketbolu bıraktı

Milan Macvan 30 yaşında basketbolu bıraktı

Bir dönem Galatasaray’da forma giyen Sırp basketbolcu Milan Macvan, diz sakatlıklarından dolayı 30 yaşında basketbolu bıraktığını açıkladı.
Sırbistan Milli Takımı eski kaptanı Milan Macvan basketbolu bırakma kararı aldı. Bu kararını sosyal medya hesabından açıklayan Macvan, yaşadığı diz sakatlıklarından dolayı profesyonel oyunculuk kariyerini sonlandırdığı belirterek, kendisine katkılarda bulunan antrenörlere, takım arkadaşlarına ve taraftara teşekkür etti. Çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini ifade eden 30 yaşındaki basketbolcu, bundan sonraki kariyerinde de basketbolun içinde olacağını söyledi.
Milan Macvan, kariyerinde Hemofarm, Maccabi Tel Aviv, Partizan, Galatasaray, EA7 Emporio Armani ve Bayern Munih formalarıyla mücadele etti. Macvan ayrıca Galatasaray ile 2012-2013 sezonunda ligde şampiyonluk sevinci yaşamıştı.


Spor 1.06.2020 14:52:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu

2

Antalya'da Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği düzenlendi

3

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

4

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okay Çelik oldu

5

Antalya'da hortumun zarar verdiği ormanlık alan havadan görüntülendi

6

AK Parti Adana Milletvekili Doğru, gazetecilerle bir araya geldi

7

Antalya'da asayiş olaylarında yakalanan 2 bin 991 şüpheliden 502'si tutuklandı

8

Sompo Sigorta acenteleriyle Vietnam'da buluştu

9

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

10

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi