Milas’ta 90 yaşındaki avcıya teşekkür plaketi verildi

Milas’ta 90 yaşındaki avcıya teşekkür plaketi verildi

Milas’ta 90 yaşındaki avcıya teşekkür plaketi verildi

Muğla’nın Milas ilçesi Ekinanbarı Mahallesinde ikamet eden, Milas Avcılar Atıcılar Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği üyesi, 1930 doğumlu Halil Kıran’ı ziyaret eden Dernek Başkanı Mustafa Özkan, “Sadece Milas’ın değil bekli de tüm belgeleri var olan ülkemizin en yaşlı tek yasal avcısı Halil Kıran abimiz” dedi.
Milas Avcılar Atıcılar Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Özkan, derneğin Ağustos ayı içerisinde düzenlenen son genel kuruluna katılarak oyunu kullanan 90 yaşındaki Halil Kıran’a ziyarette bulundu.
Kıran’ın genel kurulun ardından Milas Avcılar Derneğine giderek yeni Avcılık Belgesini ve 2020 - 2021 Av Dönemi Avlanma İzin Kartını aldığını belirten Dernek Başkanı Özkan, “Yönetim olarak Aralık ayında avcılık hayatına nokta koyacak olan Halil Kıran amcamıza plaket vermek istedik. Kendisi şimdiye kadar bize avcılık alanında çok önemli katkılarda bulundu. Doğayı seven birisi olarak gençlere örnek oldu” dedi.



Güncel 1.09.2020 14:23:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de Özel Gereksinimli Bireyler Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi

2

Yüksek riskli gebeliklerde perinatoloji takibi önem taşıyor

3

Türk Telekom Prime Kahve Konserleri müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor

4

Türkiye dünyada "elektrikli ticari vasıta" üretiminde de öne çıkıyor

5

Antalya'da tefecilik ve dolandırıcılık operasyonda yakalanan 22 şüpheliden 3'ü tutuklandı

6

Adana'da Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki kaçak yapılar yıkılacak

7

Hatay Havalimanı'nda ikinci pistin yapım çalışması sürüyor

8

Adana'da otobüs şoförü motosiklet sürücüsü kadını darbettiği iddiasıyla gözaltına alındı

9

Alarko ve SKD Türkiye'den sürdürülebilir tarım alanında saha analizi

10

Yapay zeka destekli topraksız serada üretilen çilek 7 ülkeye ihraç edildi