Milas’ta bağışlanan tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibine ulaştırıldı

Milas’ta bağışlanan tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibine ulaştırıldı

Milas’ta bağışlanan tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibine ulaştırıldı

-Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği’nin, “Plastik Kapakları Atmayın, Toplayın” sloganıyla başlattığı kampanya her geçen gün daha geniş kitlelere yayılmaya devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kampanya ile bir vatandaşın daha yüzü güldü.

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği’nin, Bodrum Sakatlar Derneği’nin desteğiyle sürdürdüğü kampanyaya destekte bulunan hayırsever bir vatandaşın bağışladığı tekerli sandalye ihtiyaç sahibine ulaştırıldı.

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı Erhan Sayın, Milas Kültür ve Sosyal Etkinlikler Başkanı ve aynı zamanda İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Mevlüt Korkmaz’ın ziyareti ile tekerlekli sandalyesini teslim alan vatandaş, kampanyaya her aşamada katkıda bulunan, destekleyen, bağışta bulunan herkese teşekkürlerini iletti.

Türkiye Sakatlar Derneği Bodrum Şube Başkanı Esma Ezenel ise yapılan bağışla ilgili kısa bir bilgilendirme yaparak, “Hayırsever vatandaşımız, plastik kapak toplama kampanyasının çok önemli bir ihtiyacı giderdiğini belirterek bizlere destek olmak istedi. Kendisine duyarlı davranışından ötürü sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edecek ve daha fazla sayıda engelli vatandaşımıza umut olacağız” dedi.

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı Erhan Sayın ise hayırsever vatandaşa teşekkür ederek, şunları söyledi:
“Başlatmış olduğumuz kampanya basın aracılığıyla kısa sürede geniş kitlelere ulaştı. Yardımseverler bizlere ulaşarak kampanya hakkında detaylı bilgi alıyor, topladıkları kapakları nerelere teslim edeceklerini öğrenmek istiyor. Bu ilgi bizleri çok ama çok mutlu etmekte, çalışma azmimizi arttırmaktadır. Engelsiz bir dünya için mücadele eden başta Genel Başkanımız Oya Canbazoğlu olmak üzere kampanyamıza katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.”


Güncel 7.02.2022 10:27:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da eski eşini ve arkadaşını bıçakla yaralayan kişi tutuklandı

2

Hatay'da tarihi binada çıkan yangının nedeni araştırılıyor

3

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

4

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

5

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

6

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

7

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

8

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

9

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

10

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak