Milletvekili adaylığına hazırlanan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’ten veda

Milletvekili adaylığına hazırlanan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’ten veda

Milletvekili adaylığına hazırlanan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’ten veda

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için görevinden affını talep ettiğini açıkladı. Ellibeş, "Genel merkezimizin tensipleriyle bugün itibariyle il başkanlığı görevimden affımı arz ve talep ediyorum" dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için görevinden affını talep ettiğini açıkladı. Bugün AK Parti İl Binası’nda yönetim kurulu ile bir araya gelen Ellibeş, yönetimine veda etti. Ellibeş’in istifasıyla birlikte İl Başkanvekili olarak Şahin Talus görevlendirildi. Mehmet Ellibeş’e konuşmasının ardından kendisine çiçek takdim edildi.

“En sıkıntılı dönemlerde bile halkın içinde olduk çünkü bu partiyi kuran milletin kendisiydi”
Veda konuşmasında en sıkıntılı dönemlerde bile halktan hiç kopmadıklarının altını çizen Mehmet Ellibeş, "Sayın Cumhurbaşkanımız, reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 24 Mayıs 2019 tarihinde Kocaeli gibi bir teşkilatın yükü omuzlarımıza teslim edildi. Teşkilatımızın her kademesindeki mensuplarıyla senkronize bir şekilde Kocaeli’deki görevimizi layıkıyla yapma gayretinde olduk. Görev yaptığımız sürenin önemli bir kısmı pandemiyle çakıştı. Biz de pandemi sürecini Kocaeli’de yaşadık hep beraber. Fakat çok şükür Kocaeli teşkilatları her zamanki gibi, pandemi şartlarında da olsa görevini aksatmadı. Yine ihtiyaç sahiplerimizin, esnafımızın yanında olduk. En sıkıntılı dönemlerde bile halkın içinde olduk çünkü bu partiyi kuran milletin kendisiydi. Bugün de baktığımızda Kocaeli’de yine en güçlü parti konumundayız. Sayın Cumhurbaşkanımıza olan destek eskisinden de daha güçlü bir şekilde devam ediyor. İnşallah 14 Mayıs’ta yapılması hedeflenen seçimlerden de geçmiş 15 senede olduğu gibi, Türkiye ortalamasının asgari 3 veya 5 kat üzerinde bir destekle Kocaeli halkının sandığa yansıyacak olan iradesi AK Parti, Cumhur İttifakı ve Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar Kocaeli teşkilatları Türkiye’ye hep örnek olmuş, hep ilk sıralarda olmuş. Bu yüzden işimiz çok zordu, çıta çok yüksekti. Bizden önceki siyasi büyüklerimizin ortaya koyduğu performans bizim açımızdan da çok zor bir performanstı. Genel merkezimizin tensipleriyle bugün itibariyle il başkanlığı görevimden affımı arz ve talep ediyorum” ifadelerini kullandı.


Güncel 27.01.2023 18:32:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

ALKÜ'den Akseki MYO'ya Togg desteği

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

4

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

5

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

9

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu