Milletvekili Gökcan depremde annesi vefat eden Uzman Çavuş’u taziyede bulundu

Milletvekili Gökcan depremde annesi vefat eden Uzman Çavuş’u taziyede bulundu

Milletvekili Gökcan depremde annesi vefat eden Uzman Çavuş’u taziyede bulundu

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası büyük yıkımın yaşandığı 11 ilden Muğla bölgesine gelen depremzedeleri ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Kavaklıdere ilçesinde konaklayan depremzede vatandaşları ziyaret etti.
Milletvekili Gökcan, Kavaklıdere’de gerçekleştirdiği ziyaret çerçevesinde Adıyaman’da depremde vefat eden Kavaklıdere İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Uzman Çavuş Vahit İşkur’u taziye ziyaretinde bulundu.
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “Kavaklıdere Kaymakamımız Oray Güven ve Belediye Başkanımız Mehmet Demir ile hemşerilerimiz ilçeye gelen depremzede kardeşlerimiz için seferber oldu. Kaymakamlığımız koordinasyonunda misafir edilen depremzede kardeşlerimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Depremzede kardeşlerimizle ilgili yapılan çalışmalar hakkında Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızdan bilgi aldık. Adıyaman’da yaşanan depremde annesi vefat eden Kavaklıdere İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Vahit İşkur kardeşimizin deprem sonrasında Kavaklıdere’ye gelen ailesini ziyaret ederek taziyelerimizi ilettik. Devletimiz güçlüdür ve bu güçlükleri de hep birlikte aşacağız. Deprem bölgesindeki şehirlerimizin tamamını en kısa zamanda yeniden ayağa kaldıracağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi; hiçbir kardeşimizi asla yalnız bırakmayacağız. Şehirlerimizin tamamını konutu, iş yeri, sanayisi, tarımı, tarihi ve kültürel değerleriyle yeniden inşa ederek, ayağa kaldıracağız” dedi.


Güncel 25.02.2023 12:36:51 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi