Milletvekili Savaş: Atatürk’ün emaneti Cumhuriyetimize sahip çıkmak ve hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız.

Milletvekili Savaş: Atatürk’ün emaneti Cumhuriyetimize sahip çıkmak ve hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız.

Milletvekili Savaş: Atatürk’ün emaneti Cumhuriyetimize sahip çıkmak ve hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız.

AK Parti Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, 10 Kasım, Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi tam bağımsız olarak ilelebet muhafaza edecek; daha ileriye taşımak ve 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Vefatının 82’inci yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hürmetle, minnetle ve rahmetle andığını belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, istiklal mücadelemize önderlik etmiş; feraseti, azim ve kararlılığıyla milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirerek milli mücadele kahramanlarımızla birlikte dünya tarihinde eşine az rastlanan, destansı bir zafere imza atmıştır. Aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 1919’da başlayan milli mücadelemizde büyük fedakârlıklarla, cansiperane bir şekilde vatan topraklarımıza sahip çıkmış; bu büyük zaferimizi 1923’te Cumhuriyeti kurarak taçlandırmıştır” dedi.
“Cumhuriyeti sahip çıkmak hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz”
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve kahraman ecdadımızın tarihe bıraktığı unutulmaz izlerin bugün de yollarını aydınlattığını belirten Savaş, açıklamasının devamında “Ecdadımızın emaneti olan bu inanç ve kararlılıkla, istiklal ve istikbal mücadelemiz, bugün de her türlü saldırı ve zor koşullara karşı devam etmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi tam bağımsız olarak ilelebet muhafaza edecek; daha ileriye taşımak ve 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız.
Bu duygu ve düşüncelerimle, vefatının 82. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız için fedakârca mücadele eden kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.


Güncel 9.11.2020 17:33:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı