Milli Eğitim Bakanı Özer: “Bizleri bu terör saldırıları yıldırmayacak, dimdik ayakta yolumuza devam edeceğiz”

Milli Eğitim Bakanı Özer: “Bizleri bu terör saldırıları yıldırmayacak, dimdik ayakta yolumuza devam edeceğiz”

Milli Eğitim Bakanı Özer: “Bizleri bu terör saldırıları yıldırmayacak, dimdik ayakta yolumuza devam edeceğiz”

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, patlamada hayatını kaybedenlerin anısına kurulan platforma çiçek bırakarak, “Bizleri bu terör saldırıları yıldırmayacak. Biz birlik ve beraberliğimizi yeniden inşa ederek dimdik ayakta, yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 13 Kasım günü İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin de yaralandığı patlamanın olduğu alana gelerek, hayatını kaybedenler için kurulan platforma çiçek bıraktı.
Kısa bir açıklama yapan Bakan Özer, “Hafta sonu acı bir terör saldırısıyla sarsıldık. 6 canımızı kaybettik, 81 yaralımız var. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza da rabbimden şifa diliyorum. Milli Eğitim Bakanlığı olarak ayrı bir acı yaşadık. 6 şehidimizin 3 tanesi Milli Eğitim camiamızdan. Bir tanesi Arzu öğretmenimiz 41 yaşında, bir diğeri Arza öğretmenimizin kızı Yağmur, bir diğeri de 9 yaşındaki Ecrin çocuğumuz maalesef bu terör saldırısı nedeniyle aramızdan ayrıldılar. Tabi terörü lanetle kınıyoruz. Sayın İçişleri Bakanımızın açıkladığı gibi mesajı her ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti aziz milletiyle birlikte bu kutlu yürüyüşüne, Türkiye Yüzyılını ilmek ilmek dokumayla ilgili kararlı yürüyüşüne devam edecek. Bizleri bu terör saldırıları yıldırmayacak. Biz birlik ve beraberliğimizi yeniden inşa ederek dimdik ayakta, yolumuza devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti sadece kendi vatandaşları için değil, bütün dünyadaki mazlum vatandaşlar için de çok kritik bir ülke. Onun için eskisinden olduğundan çok daha fazla sararak, yaralarımızı hızlı bir şekilde sararak memleketimize, milletimize umut olmaya devam edeceğiz” dedi.


Güncel 16.11.2022 23:22:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Depremde 146 kişinin öldüğü Hamidiye Sitesi'ne ilişkin davanın görülmesine başlandı

2

Adana'da kızını rahatsız ettiği iddiasıyla bir genci öldüren baba tutuklandı

3

Antalya'da eski eşini ve arkadaşını bıçakla yaralayan kişi tutuklandı

4

Hatay'da tarihi binada çıkan yangının nedeni araştırılıyor

5

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

6

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

7

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

8

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

9

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

10

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri