Milli Reasürans Oda Orkestrası ’Barok Dönem’ eserleri İş Sanat’ta

Milli Reasürans Oda Orkestrası ’Barok Dönem’ eserleri İş Sanat’ta

Milli Reasürans Oda Orkestrası ’Barok Dönem’ eserleri İş Sanat’ta

İş Sanat ve Milli Reasürans iş birliğinde gerçekleşen Milli Reasürans Oda Orkestrası’nın bu ayki konseri, şef Oğuzhan Kavruk yönetiminde izleyiciyle buluşacak.

İş Sanat’ın klasik müzik konserleri devam ediyor. İş Sanat ve Milli Reasürans iş birliğinde gerçekleşen Milli Reasürans Oda Orkestrası’nın bu ayki konseri, şef Oğuzhan Kavruk yönetiminde izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. İş Kuleleri Salonu’nda seyircisiz olarak kaydedilen konserin solistleri keman sanatçısı Özgecan Günöz ile obua sanatçısı Sezai Kocabıyık olacak.

Topluluk solistlerle birlikte çalınan eserlerin yanı sıra Johann Sebastian Bach ve Antonio Vivaldi’nin orkestra için bestelediği sevilen eserlerini de seslendirecek. Etkinlik, 25 Şubat’ta saat 20.30’dan itibaren İş Sanat’ın video paylaşım platformu kanalından ve internet sitesinden yayınlanacak. Milli Reasürans Oda Orkestrası’nın önceki konserleri de sezon boyunca İş Sanat’ın video paylaşım platformu kanalından izlenebilecek.


Güncel 23.02.2021 17:57:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi