Milli Savunma Bakanı Akar, Isparta’da incelemelerde bulundu

Milli Savunma Bakanı Akar, Isparta’da incelemelerde bulundu

Milli Savunma Bakanı Akar, Isparta’da incelemelerde bulundu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi, Isparta Valiliğini ziyaret etti.
Bakan Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile bir dizi incelemede bulunmak üzere Isparta’ya geldi.
Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’nda Vali Ömer Seymenoğlu, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Bakan Akar ve Komutanlar, buradan Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığına geçti.
Buradaki inceleme ve denetlemelerinin ardından Bakan Akar ve TSK komuta kademesi Isparta Valiliğini ziyaret etti. Valiliğe gelişinde şeref defterini imzalayan Bakan Akar, Vali Seymenoğlu ile görüştü. Görüşmeye Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ve Kuvvet Komutanları da katıldı.


Güncel 3.09.2020 18:13:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol Süper Lig

2

Isparta'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

3

Hatay'da Milli Mücadele'de ilk kurşunun atılışının 107. yıl dönümü kutlandı

4

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarını sürdürdü

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

6

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

7

EFVET genel konferansı Antalya'da düzenlenecek

8

Deloitte "Teknoloji Trendleri 2026" raporunu yayımladı

9

Hatay'da kırsal deprem konutlarının yapımı sürüyor

10

Binance TR ve Matriks'ten kripto varlık işlemlerinde işbirliği