Milli Yol Partisi 1’inci yılını kutluyor

Milli Yol Partisi 1’inci yılını kutluyor

Milli Yol Partisi 1’inci yılını kutluyor

Kırşehir Milli Yol Partisi; kuruluşunun 1’inci yılını üye katılım töreni ve pasta keserek kutladı. Kırşehir İl Başkanı ve MKYK Üyesi Şevket Göçmen, hayallerinin peşinden emin adımlarla eğilip bükülmeden ilerlediklerini söyledi.
Parti binasında yöresel ikramların da sunulduğu programda konuşan Göçmen, partisinin iki kutuplu siyasete ’hayır’ dediğini aktardı. Göçmen açıklamasında; "Bizlerin bu yolu seçmesinde Genel Başkan Remzi Çayır kadar duruşunu asla bozmayan merhum şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu yatar. Milletimiz artık düşünmesin. Türk siyasi hayatına hızlı giriş yaptık. Teşkilatlarımızla birlikte inandığımız yolda başarılı şekilde ilerleyeceğiz" dedi.
Kendilerinin devleti yönetmek adına ’her yolu mübah’ görmediğini anlatan Göçmen; "Bizler, iktidar olmak için her yolu mübah görmüyoruz. Ülkemizin herhangi bir bölgesinde ’ağlayan çocuk ve üşüyen insan varsa bizler rahat olamayız’ anlayışını kendimizde ve teşkilatlarımızda hakim kılıyoruz. İnandığımız için de kademe kademe halkımıza gerçekleri anlatıyoruz. Meselemiz seçim kazanmak değil doğru, liyakatli, inanan insan yetiştirmektir. Partimize yeni katılım sağlayan üyelerimize de çıktıkları yol kutlu olsun" diye konuştu.


Güncel 20.12.2022 11:06:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de rezerv alanlarındaki konut ve işyeri çalışmaları sürüyor

2

Osmaniye’de tamamlanan 10 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

3

Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı tutuklandı

4

Antalyaspor'da Trabzonspor maçı hesapları

5

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi

6

Antakya'da 1909 uyuşturucu hap ele geçirildi

7

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan kurtarıldıktan sonra protezle ayağa kalkan Tuğba yeşil sahada moral buldu

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede kadın, terzilik yaparak engelli babası, oğlu ve 3 kardeşine bakıyor

10

Yemeksepeti'nden GSYH'ye 3 milyar avroyu aşan katkı