Milyonluk aracı saniyeler içerisinde parçalamışlardı

Milyonluk aracı saniyeler içerisinde parçalamışlardı

Milyonluk aracı saniyeler içerisinde parçalamışlardı

Hatay’da yol verme tartışması sebebiyle milyonluk aracın parçalanmasıyla devam eden husumet, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök’ün çabaları ile taraflar barıştırılarak bitirildi.
Defne Kaymakamlığı’nda gerçekleşen buluşmada zarar gören aracın sahibi Hataylı iş adamı Emin Süner ve iş adamı Ekrem Kızılkaya bir araya geldi. Kaymakam Şengök’ün ara bulduğu taraflar birbirleriyle kucaklaşarak barışıp helalleştiler.
Yanlış anlaşılmalar sebebiyle uzayan tatsız olayın sona erdirilip tatlıya bağlanmasının her iki taraf için de sevindirici olduğunu belirten Kaymakam Şengök, Defne kaymakamlığından son çıkan kararname ile Mersin Yenişehir Kaymakamlığına atandığını ama bu olaydan dolayı küs olan tarafları barıştırmadan gitmek istemediği için tarafları buluşturduğunu söyledi.


Güncel 19.08.2022 14:59:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

3

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

4

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

5

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

6

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

7

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

9

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

10

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor