Minik öğrenciler, emniyet müdürü koltuğuna oturdu

Minik öğrenciler, emniyet müdürü koltuğuna oturdu

Minik öğrenciler, emniyet müdürü koltuğuna oturdu

Sinop İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu ilkokul öğrencilerine bıraktı. Telsizden konuşan minik öğrenci, “33-10/Merkez, hepinize iyi görevler dilerim, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlarım” anonsu yaptı.
Sinop Merkez Osmaniye İlkokulu Müdürü Bekir Dinçsoy ile öğrenciler İnci Yazıcı(9), Eslem Bozkurt(9) ve Mustafa Poyraz Çınar(6), Ramazan Bayramı ile denk gelmesi münasebetiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını erkene alarak Sinop İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner’i makamında ziyaret etti. Ziyarette ilkokul öğrencileri, temsilen Emniyet Müdürü Çetiner’in makam koltuğuna oturdu. Öğrenciler, telsizden anons geçmeyi de ihmal etmedi. Telsizden konuşan minik Eslem, “33-10/Merkez, hepinize iyi görevler dilerim, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlarım” anonsu yaptı.
Minik öğrenciler ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ve çok heyecanlandıklarını dile getirerek, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Sinop İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner ise “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle emniyet müdürlüğümüze ziyarete gelen ve aynı zamanda koltuğumu benden almak isteyen gençleri görünce çok mutlu oldum. Onları üniformalarıyla birlikte odamızda ağırladık, telsiz anonslarına girdiler. Bu manada 23 Nisan’ı erken bir kutlamayla birlikte çocuklarımızla neşeli kutladık, onları mutlu ettik. En azından onların zihinlerinde polislikle ilgili olumlu izler anımsattık” diye konuştu.
Ziyaretin ardından öğrenciler, Emniyet Müdürü Çetiner’in makam aracına binerek şehir turu yaptılar.


Güncel 19.04.2023 11:37:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

3

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

4

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor

5

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu

6

Mersin'de kuyumcuyu soyan zanlı tabancayla havaya ateş ederek kaçtı

7

Türkiye'de her 10 tüketiciden 8'i daha akıllı ve enerji verimli cihazlar istiyor

8

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 30 şüpheli yakalandı

9

Bozyazı ilçesinde dolu etkili oldu

10

Obilet kayak tatili için öne çıkan rotaları paylaştı