Minik Öğrenciler Polisle Kaynaştı

Minik Öğrenciler Polisle Kaynaştı

Minik Öğrenciler Polisle Kaynaştı

Şırnak’ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği polisliği tanıtmak ve trafik kuralları hakkında öğrencileri bilgilendirmek amacıyla Hacı Ahmet Ercan Anaokulunda etkinlik düzenledi.
Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, ’Anaokulu Öğrencilerine Yönelik Eğitim’ kapsamında Hacı Ahmet Ercan Anaokulu öğrencilerine polis mesleği ve trafik kuralları hakkında geniş bir biçimde bilgi verildi. Öğrencilere "Polis ne iş yapar" çizgi filmi izletildi. Öğrencilerin uyması gereken trafik kuralları da "Trafik Polislerinin görev ve görev alanları" slayt gösterimi eşliğinde anlatıldı.
Cizre Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinden yapılan açıklamada "Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği olarak okulumuza hem ziyaretlerde bulunduk hem de minik öğrencilere polis ağabeylerinin ne iş yaptığını ve onları ne kadar sevdiğimizi onlarla paylaştık. Dışarıda polisleri gördükleri zaman onlara sarılabileceklerini, selam verebileceklerini, sohbet edebileceklerini, onlardan çekinmemeleri gerektiğini hem slaytlar eşliğinde hem de sohbet ederek anlatıldı" denildi.


Güncel 29.09.2021 12:50:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

2

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

3

Futbol: Trendyol 1. Lig

4

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

5

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

6

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

7

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor

8

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

9

Kamu Hastane yöneticileri Antalya'da buluştu

10

Yandex Cup finallerinde 196 geliştirici 140 bin dolarlık ödül için yarıştı