Minikler güzelliklerini ve yeteneklerini sergiledi

Minikler güzelliklerini ve yeteneklerini sergiledi

Minikler güzelliklerini ve yeteneklerini sergiledi

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesine bağlı hizmet veren Enis-Necip Tüyeni Çocuk Gündüz Bakımevimizin minikleri, çılgın saç partisinde güzelliklerini ve yeteneklerini sergiledi.
Güzel havada gündüz bakımevinin bahçesinde gerçekleşen partide farklı saç, kıyafet tasarımları ve dansları ile podyumda gösteri yapan miniklerin yarışma jürisini de yine arkadaşları yaptı. Aileleri ve öğretmenlerinin yardımıyla ilginç saç tasarımları, farklı kıyafet ve kostümlerini müzikle süsleyen çocuklar mutluluklarını öğretmen ve arkadaşlarıyla paylaştı.
Tek tek hazırlanan podyuma gelerek, Kültü Sosyal İşler Müdürü Özlem Aksöz, Kreşler Koordinatörü Figen Kocaoğlu ve arkadaşlarından oluşan jürinin önünden geçen minik mankenlere, arkadaşları da alkışlarla destek verdi. Partide öğretmenler de ilginç saç tasarım ve makyajları ile miniklerle yarıştı.
Tüm miniklerin birinci olduğu çılgın saç partisi daha sonra gündüz bakımevinin bahçesinde müzik ve danslarla devam etti.


Güncel 4.11.2022 16:49:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

2

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

3

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

4

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

5

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

6

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

7

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

8

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı

9

Kahramanmaraş'ta şehit 20 askerin ismi fidanlarda yaşayacak

10

Mersin Valisi Toros, 11 aylık asayiş verilerini değerlendirdi: