Mitsubishi Electric'ten kışa özel kampanya

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric'ten kışa özel kampanya

İSTANBUL - Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri, kış dönemine özel kampanya başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ocak ve şubat ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında, seçili klimalarda 20 bin liraya varan indirim, 12 aya varan taksit imkanı ve 10 bin 500 lira değerindeki 10 yıl garanti fırsatı sunuluyor.

Kampanya, 28 Şubat'a kadar "Hare", "Kirigamine Zen", "Legendera" ve "Noviro" model duvar tipi klimalarda geçerli olacak. Şirketin sadakat programı "ME Club" üyesi kullanıcılar, indirim ve taksit avantajlarından yararlanabiliyor.

Garanti BBVA'nın yanı sıra Bonus özellikli DenizBank, Alternatif Bank, ICBC Turkey, ING Bank ve Türkiye Finans kart sahiplerine vade farksız 8 taksit imkanı sağlanıyor. Ayrıca kampanya döneminde 3 yıllık garantiye ek olarak 10 bin 500 lira değerindeki 7 yıl ek garantiyle toplam 10 yıl garanti avantajı veriliyor.

ME Club ile kullanıcılar, alışverişlerinden kazandıkları puanları çeşitli ürün ve hizmetlerde kullanabiliyor. Programla, iş ortaklarının ve kullanıcıların marka bağlılığının güçlendirilmesi ve uzun vadeli işbirliklerinin desteklenmesi amaçlanıyor.

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri, ME Club çatısı altında gelecek dönemde daha kapsamlı fırsatlar, özel kampanyalar ve yeni ayrıcalıklar sunmayı da planlıyor.



Ekonomi 20.01.2026 17:35:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

2

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

3

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

4

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

5

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

6

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

7

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi

8

Hatay Valisi Masatlı, Yeşilay Şube Başkanı Kuyubaşıoğlu'nu kabul etti

9

Bucak Halk Kütüphanesi'ni geçen yıl 11 Bin 439 okuyucu ziyaret etti

10

Antalya'da sağanak ve fırtınanın etkili olduğu Kaş ile Manavgat ilçelerinde hasar tespiti yapılıyor