Motosiklet tutkunlarından Cumhuriyet Bayramı korteji

Motosiklet tutkunlarından Cumhuriyet Bayramı korteji

Motosiklet tutkunlarından Cumhuriyet Bayramı korteji

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir araya gelen motosiklet tutkunları, oluşturdukları kortejle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yaşadı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıl dönümü tüm illerde olduğu gibi Kocaeli’de yaşanmaya devam ediyor. Kocaeli’de bulunan motosiklet kulüplerinin 200’den fazla üyesi de 29 Ekim Cumhuriyet Bayram coşkusunu motosikletleri ile yaşadı. Gebze ilçesi kent meydanında toplanan motosiklet tutkunları, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ’demirden at’ olarak adlandırdıkları motosikletlerine bindi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de motosiklet tutkunları ile bir araya gelerek sevinçlerine ortak oldu.
İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yaklaşık 200 kişi motosikletlerine bindi. Polis ekiplerinin güvenlik önlemleri arasından kortej kentte tur attı. Motosiklet tutkunlarını gören vatandaşlar ise o anları cep telefonları ile kaydetti.


Güncel 29.10.2020 20:07:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi