Muaythai Federasyonundan istişare toplantısı

Muaythai Federasyonundan istişare toplantısı

Muaythai Federasyonundan istişare toplantısı

Türkiye Muaythai Federasyonu Doğu Anadolu Bölge Yürütme Kurulu tarafından Bitlis’in Tatvan ilçesinde istişare toplantısı düzenledi.
Doğu Anadolu Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Bilal Adabağ başkanlığında ve ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış, Spor Şube Müdürü Faruk Budak, Türkiye Muaythai Federasyonu Milli Takımlar Koordinatörü Ömer Uğur, Doğu Anadolu Bölge Basın Kurulu Başkanı Hakan Okay, bölge il temsilcileri ve antrenörler katıldı. Düzenlenen toplantıda; bölge illerinin sorunları masaya yatırılarak, çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda, yeni sporcuların kazandırılması, 2022 yılı yol haritası, plan ve projeler üzerine istişarelerde bulunuldu.
Şimdiye kadar olduğu gibi spora ve sporcuya gereken desteği sunmaya devam edeceklerini kaydeden Doğu Anadolu Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Bilal Adabağ, başarılı ve gayretli çalışmalarından ötürü il temsilcileri ve antrenörlere teşekkürlerini iletti.


Spor 26.04.2022 09:46:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

2

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

3

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

4

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

5

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

6

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

7

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

8

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

9

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

10

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı