Muğla’da trafik ekipleri bayram denetimlerine başladı

Muğla’da trafik ekipleri bayram denetimlerine başladı

Muğla’da trafik ekipleri bayram denetimlerine başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen bayram tedbirleri genelgesi sonrası Muğla il Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri denetimlerine başladı.

Muğla- Aydın karayolu Salihpaşalar mevkiinde drone ile denetim gerçekleştiren ekipler kırmızı ışık ihlali, emniyet kemeri ve seyir halinde cep telefonu kullanmak suçlarından toplam 16 araca ceza işlem uyguladı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Buse Aldan, ” İçişleri Bakanlığımızın genelgesi çerçevesinde 81 ilimizde bayram tedbirleri başlamış bulunmakta. Muğla ilimiz diğer illere göre turizmden dolayı yoğunluk arz ettiğinden dolayı havadan dronelarımız, helikopterlerimiz ile karadan da kara ekiplerimiz ile denetimlerimizi bugün itibari ile başlattık. Bayram sürecinde de denetimlerimiz devam edecek. Şimdiden yola çıkacak vatandaşlarımızın kazasız belasız bayram geçirmelerini diliyorum“ dedi.


14.04.2023 14:18:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Yapı Kredi Yatırım 2026 strateji raporunu yayımladı

2

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

3

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi

4

Rönesans Holding iştiraki Ballast Nedam, Hollanda'da 933 konutun satışını gerçekleştirdi

5

Koleksiyon Mobilya'dan 2025 yılında 80 milyon lira net kar

6

Osmaniye’de rezerv alanlarındaki konut ve işyeri çalışmaları sürüyor

7

Osmaniye’de tamamlanan 10 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

8

Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı tutuklandı

9

Antalyaspor'da Trabzonspor maçı hesapları

10

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi