Muğlalı oyuncuların performansı büyük beğeni kazandı

Muğlalı oyuncuların performansı büyük beğeni kazandı

Muğlalı oyuncuların performansı büyük beğeni kazandı

Menteşe Belediye Tiyatrosu lise grubu kursiyerleri tarafından Belediye Tiyatrosu Ayhan İçöz Salonunda sahnelenen Muğlalı Gelin adlı tiyatro oyunu izleyicileri kahkahaya boğdu. Yazanın yönetenin ve oynayanların Muğlalı olduğu oyunda ilk kez tiyatro sahnesine çıkan oyuncular, amatör ruhlarıyla profesyonel bir oyun çıkardılar.
Menteşe Belediye tiyatrosu Genel Yayın Yönetmeni Önder Çakır’ın yönetmenliğini yaptığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Celal Cem Dengiz tarafından yazılan tek perdelik komedi türündeki Muğlalı Gelin tiyatrosunda sahne alan Belediye Tiyatrosunun liseli kursiyerleri, sahnedeki enerjileri ve oyunculuklarıyla göz doldururlarken, tiyatro severlerden de tam not aldılar.
Oyunu vatandaşlar ile birlikte izleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, oyun sonunda tiyatro ekibine teşekkür ederek, “Menteşe Belediye tiyatromuz, tiyatroyu sevdirmek, kentte kültür sanat faaliyetlerini arttırmak adına başarılı işlere imza atıyor. Pek çok farklı ilden tiyatro oyunlarımızın sahnelenmesi için davetler alıyor, geleceğimiz olan çocuklarımızın tiyatro ile tanışmasını, sevmesini ve benimsemesini sağlıyoruz. Muğlalı Gelin isimli bu oyunumuzun özelliği; yazarının, yönetmeninin ve oyuncularının hepsinin Muğlalı olması. İlk sahne deneyimleri olmasına rağmen enerjileri ve uyumları ile harika bir oyun sahneleyen çocuklarımızı ve belediye tiyatro ekibimizi tebrik ediyorum” dedi.


Güncel 16.05.2022 14:49:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi