Muharrem İnce: “18 Eylül’de seçime girme hakkını elde edeceğiz”

Muharrem İnce: “18 Eylül’de seçime girme hakkını elde edeceğiz”

Muharrem İnce: “18 Eylül’de seçime girme hakkını elde edeceğiz”

-Memleket Parti Genel Başkanı Muharrem İnce, “17 Mayıs’ta dilekçemizi verdik. Şurada 2-3 ay geçti. Türkiye’de 52 ilde örgütlendik. 18 Eylül’de büyük kurultayımız var. O zaman hep birlikte seçime girme hakkını elde edeceğiz” dedi.
İnce, partisinin Yalova İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi’nde katıldı. Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede İnce, Atatürk’ün Yalova’ya gelişinin 92. yıl dönümü nedeniyle partiye üye olan 92 kişi rozet taktı.
Basında yer alamamaktan dert yanan İnce, partinin Türkiye genelinde hızlı bir şekilde örgütlendiğini dile getirerek, “Cumhuriyet tarihinde ikinci bir örneği yoktur bunun. 17 Mayıs’ta dilekçemizi verdik. Şurada 2-3 ay geçti. Türkiye’de 52 ilde örgütlendik. 18 eylülde büyük kurultayımız var. O zaman seçime girme hakkını elde edeceğiz hep birlikte. Türkiye’nin barışmaya ihtiyacı var. Türkiye’nin ekonomik olarak büyümeğe ihtiyacı var. Türkiye’nin adil bir bölüşmeye ihtiyacı var” diye konuştu.
Daha sonra yapılan kongrede Ertan Şener il başkanlığına seçildi.


Güncel 21.08.2021 15:02:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

2

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

3

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

5

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

6

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

7

Trabzonspor'un Antalya deplasmanındaki takım otobüsüne taşlı saldırı

8

Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

9

Spotify yeni ofisi ve yönetimiyle Türkiye'ye olan bağlılığını güçlendiriyor

10

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, Osmaniye'de ziyaretlerde bulundu