Muhtarlar Günü Dörtyol’da Törenle Kutlandı

Muhtarlar Günü Dörtyol’da Törenle Kutlandı

Muhtarlar Günü Dörtyol’da Törenle Kutlandı

Dörtyol ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Atatürk Anıtı alanı önünde başlayan kutlamada Dörtyol’daki muhtarlar adına Özerli Mahallesi Muhtarı Muhlis Aslan tarafından Atatürk Anıtına Çelenk sunulu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Kışlalar Mahallesi Muhtarı Sabiha Koyuncu; “Köylerimize ve mahallelerimize yani halkımıza, devletimizin hizmetlerinin aktarılmasında birinci derecede sorumluluk bilinci ile mesai mefhumu gözetmeden, yedi gün yirmi dört saat fedakarca görevi başında bulunan muhtarlarımızın senede bir gün de olsa hatırlanması, sorunlarının konuşulması ve sorunlarına çözüm bulunması düşüncesi ile ülkemizde ilk muhtarlık teşkilatının kurulduğu gün olan 19 Ekim 1829 un yıldönümü 2015 yılından bu yana Muhtarlar günü” olarak kutlanmaktadır. Bu vesile ile vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetlerinin köylerimize ve mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında çok önemli bir görev üstlenen tüm muhtarlarımızın 19 Ekim muhtarlar gününü kutluyorum. İlçemizde halkımız tarafından seçilmiş olan muhtarlarımıza da gereken ilgi ve alakanın gösterilmesi, halkımıza hizmet yolunda bizlere yardımcı olunması en büyük dileğimizdir. Bu güzel günümüzün tertip edilmesinde emeği geçen herkese ve bizleri yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize ilçemiz muhtarları adına şükranlarımı sunuyor hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Sağ olun var olun, Allah’a emanet olun.” dedi 

Anıt önünde yapılan törenin ardından Mandarin Cafe’de “Muhtarlarla kahvaltı ve sohbet” toplantısı yapıldı. Burada yapılan kahvaltı ve sohbet toplantısına Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Daire Müdürleri ve davetliler muhtarları yalnız bırakmadı.

Yapılan kahvaltı sonrası Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün ve Belediye Başkanı Fadıl Keskin Keskin muhtarların günlerini kutlayarak, Muhtarlık Binasında bir süre sohbet ettiler.

Haber:Sedat İSKENDEROĞLU / Dörtyol

 



Bölgeden 19.10.2022 18:28:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da 15 firari hükümlü yakalandı

2

Hatay'da otomobile tutunarak giden bisikletlinin tehlikeli yolculuğu kamerada

3

Hatay'da toz taşınımı etkili oluyor

4

Hatay'da cami önünde silahlı saldırıya uğrayan imam hayatını kaybetti

5

Hatay'da sulama kanalında boğulan çocuğun cenazesi defnedildi

6

Kahramanmaraş'ta depremde zarar gören alt yapının yenilenmesi çalışmaları sürüyor

7

Adana'da polisler özel gereksinimli çocuklarla buluştu

8

Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk yaşamını yitirdi

9

Adana'da arkadaşını bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı

10

Hatay'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fener alayıyla kutlandı