Muhtarlık binasını soyan şahıs yakalandı

Muhtarlık binasını soyan şahıs yakalandı

Muhtarlık binasını soyan şahıs yakalandı

Edirne’nin Keşan ilçesinde çok sayıda konut, iş yeri ve kurumuna son olarak da 3 mahalle muhtarlığının bulunulduğu binaya giren hırsız polis tarafından yakalandı. Tutuklanarak ceza evine gönderilen şahsın devam etmekte olan 10 ayrı dosyasının daha olduğu öğrenildi.
Geçtiğimiz gün 3 mahalle muhtarlığının bulunduğu bina ve yanındaki çay bahçesi ile birlikte bir kaç noktaya daha hırsız tarafından girilmiş; güvenlik kameralarına yakalanan hırsız, kayıtların yapıldığı cihazı sökerek kayıplara karışmıştı.
Aralarında evden, iş yeri ve kurumdan hırsızlık, mala zarar verme ve konut dokunulmazlığı gibi çok sayıda suç dosyasının firarisi C.K. kamera kayıtları tarafından tespit edilirken, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar ile yakalandı. Daha önce de işlediği suçlarla esnafı bezdiren şahıs, dün 16.25 sıralarında Çarşı Mahalle Bekçileri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan C.K. tekrar cezaevine gönderildi.
Şahsın ayrıca mahkemede devam etmekte olan 10 ayrı dosyasının daha bulunduğu bilgisine ulaşıldı.


Yurt Dünya 16.06.2021 10:00:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Toptalent'tan Mitsubishi Electric Türkiye yöneticisine insan kaynakları ödülü

2

Migros üçüncü kez "Global A Liderleri" listesinde

3

Akbank mobil bankacılıkta tüm güvenlik işlemlerini tek menüde topladı

4

CW Enerji panelleriyle Polyteks'in enerji ihtiyacına kalıcı çözüm

5

Morpara uluslararası para transferinde yeni özellikleri devreye aldı

6

Pluxee Hediye yeni yıl döneminde kurumsal hediye süreçlerine çözüm sunuyor

7

Seç Market'ten mahalle esnafına yeni iş modeli desteği

8

Adana'da "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" resim sergisi açıldı

9

Kayıp balıkçının KKTC sahilinde bulunan cenazesi Hatay'da defnedildi

10

Osmaniye’de aile hekimlerinden eş zamanlı tepki: Bırakın hekimlik yapalım