Muhteşem Düğün Töreni

Muhteşem Düğün Töreni

Osmaniye’de Pazar günü yapılan Kadıoğlu ve Kaplan ailesinin düğün muhteşem olurken, aşırı izdiham yaşanması da gözlerden kaçmadı.

Osmaniye’de Pazar günü yapılan Kadıoğlu ve Kaplan ailesinin düğün muhteşem olurken, aşırı izdiham yaşanması da gözlerden kaçmadı.

Osmaniye’nin tanınmış Kadıoğlu ailesinin bir ferdi olan Hatice-Mehmet Kamil Kadıoğlu çiftinin beyefendi oğlu Faik ile Emine-Osman Kaplan çiftinin hanfendi kızı Hilal geçtiğimiz Pazar günü Royal Düğün Salonu’nda yapılan muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Genç çiftlerin nikah şahitliğini Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve MHP Genel Başkanı Dr, Devlet Bahçeli’nin Baş Danışanı ve 2 dönem Osmaniye Milletvekilliği yapan Prof. Dr. Ruhi Ersoy yaptı. 

Mehmet Kamil Kadıoğlu gazetemize yaptığı açıklamada düğün törenine katılan herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, “Sağolsunlar bizleri onurlandırdılar. Düğünümüze renk kattılar”dedi.



Osmaniye 20.05.2024 15:46:00 0
Anahtar Kelimeler: Muhteşem Düğün Töreni

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

3

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

4

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

5

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

6

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

7

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

9

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

10

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor