MultiGift ile Kurban Bayramı’nda çalışana hediye verme imkanı

MultiGift ile Kurban Bayramı’nda çalışana hediye verme imkanı

MultiGift ile Kurban Bayramı’nda çalışana hediye verme imkanı

ISTANBUL (AA) - Multinet Up, yaklasan Kurban Bayrami dolayisiyla çalisanlarina bayram hediyesi vermek isteyen firmalar için çalisan yardimi uygulamalari hakkinda bilgi verdi.

Multinet Up'tan yapilan açiklamaya göre, yaklasan Kurban Bayrami dolayisiyla çalisanlarina bayram hediyesi vermek isteyen firmalar hazirliklarina basladi.

Açiklamada, yeni nesil finansal teknoloji sirketi Multinet Up'in çalisan yardimi uygulamalarina iliskin bilgi veren Multinet Up Satis Genel Müdür Yardimcisi Didem Kus, Türkiye’de çalisan yardimlarinin özellikle bayramlarda yapildigini belirterek, “Firmalarin özel günlerde yaptigi çalisan yardimlari, ülkemize özel kültürel olarak öne çikan güzel bir aliskanlik. Geçtigimiz günlerde Kuantum Arastirma ile birlikte yürüttügümüz arastirmanin sonuçlarina göre, Türkiye’de firmalarin yüzde 50’ye yakini çalisan yardimi yapiyor. Çalisanlarina yardim yapan firmalarin yaklasik yarisi yardimlarini Ramazan, Kurban bayramlari ve yilbasi dönemlerinde yapmayi tercih ediyor." ifadelerini kullandi.


- "Çalisan memnuniyetindeki etkisi çok yüksek"


Kus, ramazan ayinin bu yardimlarin en yogun oldugu ay oldugunu, bu yardimlasma kültürünün devamliligi için Kurban Bayrami'nin da önemli bir firsat teskil ettigini aktararak, sunlari kaydetti:

"Kurban Bayrami yardimlarinda öne çikan uygulamalarda firmalarin yüzde 45’i nakit yardiminda bulunurken, yüzde 25’i kurban payi, yüzde 20’si erzak kolisi yardimi yapiyor. Tüm bu uygulamalarin çalisan memnuniyetindeki etkisi çok yüksek. Diger taraftan sosyal yardim ve kurumsal hediye karti MultiGift ile bu memnuniyeti, çalisanlara seçme özgürlügü vererek ve isverenlere vergi avantaji saglayarak en yüksek seviyeye çikarmak mümkün. MultiGift yüzde 39’a varan vergi avantajiyla, isverenlerin vergi giderlerinin azalmasini sagliyor. Özellikle çalisan yardimlarini nakit olarak yapan kurumlar için MultiGift’i öneriyoruz. Ayrica, MultiGift ile çalisanlar kendilerine tanimlanan bakiyeyi öncelikli ihtiyaçlari özelinde kullanabiliyor.”

Multinet Up’in çalisan yardimlariyla ilgili avantajlar sunan çözümü MultiGift hakkinda bilgi veren Didem Kus, “Dönemsel olarak yapilan çalisan yardimlari firma yetkilileri için önemli bir operasyonel yük doguruyor. Erzak kolisi, hediye çeki ve benzeri yöntemlerle yardim yapan sirketlerde bu yardimlarin temini, lojistigi, dagitimi gibi süreçler oldukça yorucu olabiliyor. MultiGift, bu noktada yeni nesil bir çözüm olarak devreye giriyor." degerlendirmesinde bulundu.

Kus, MultiGift ile sirketlerin, çalisan sayisi ne olursa olsun tüm islemleri tek kart ve tek fatura ile gerçeklestirebildigini ve vergi avantajindan faydalandigini belirterek, sunlari kaydetti:

"Online alisverislerin arttigi bu dönemde, müsterilerimize MultiGift Ailesi’nin sanal kart ve dijital kod alternatiflerini de sunuyoruz. Örnegin, firma yetkililerinin SMS ile çalisanlarina gönderdikleri dijital kodlari, çalisanlar ister marketlerde ister online alisverislerde kullanabiliyorlar. MultiGift çatisi altinda A101, Carrefoursa, Migros, Morhipo, Ikea ve English Home gibi anlasmali oldugumuz markalarla, çalisanlarin dijital kod veya kartla online ya da magazalarda alisverislerini yapabilmelerini sagliyoruz.”

Happy Center, Altunbilekler, Kim Market, Onur Market, Yunus Market gibi Türkiye genelinde binlerce noktayi tek kartta bir araya getiren MultiGift’in, çalisan yardimlarini temasi en aza indirgeyerek yapmak isteyen firma yetkilileri tarafindan ragbet gördügüne deginen Didem Kus, “MultiGift’in kullaniminin mayis ayinda bir önceki aya oranla 3 kat arttigini, geçen sene yilin ayni döneminde MultiGift Ailesi’ndeki market kartlarinin kullaniminda da 1,5 kat artis oldugunu gördük. Yani hem çalisanlari hem de isverenleri mutlu eden bu çözümümüz, içinde bulundugumuz kosullarda firma yetkilileri için en güvenilir ve en kolay çalisan yardimi olarak ön plana çikti.” ifadelerini kullandi.

Multinet Up’in 2004’te hayata geçirdigi Türkiye’nin ilk kurumsal hediye sosyal yardim ve karti MultiGift, bayram hediyelerini çalisanlarina kolaylikla ulastirmak isteyen isverenlere kolay ve avantajli bir çözüm sunuyor. MultiGift ile isverenler operasyonel, lojistik ve vergi avantaji kazaniyor; çalisanlar ise bakiyelerini Türkiye’nin 81 ilinde giyimden gidaya, anne-bebek ürünlerinden ev esyasi ve elektronige kadar birçok kategoride 20 bine yakin noktada özgürce harcayabiliyor.

MultiGift sagladigi avantajlardan dolayi dogum günü, evlilik, satis motivasyon, yilbasi hediyelerinde, kidem ödüllerinde ve sosyal yardim uygulamalarinda da tercih ediliyor.




Yurt Dünya 22.07.2020 13:48:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da iş yerine silahlı saldırı sırasında araçla yoldan geçen kadın yaralandı

2

Kumluca'da evde çıkan yangında, bir kişi yaralandı

3

Şarkıcı Buray, Kumluca'daki festivalde konser verdi

4

Antalya'da bir kişi parkta ölü bulundu

5

GÜNCELLEME - Antalya'da yabancı uyruklu kadın, evinde ölü bulundu

6

Burdur'da Honamlı tekesi ve Merinos koçu güzellik yarışması düzenlendi

7

Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ABD'de ölümüne ilişkin yeni iddialar

8

Burdur'da üniversite öğrencileri İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti

9

Çukurova Üniversitesi'nde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

10

Belen'de orman yangınları mücadele komisyonu toplantısı yapıldı