ANTALYA - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, özel çocuklarla pasta keserek, yeni yılı kutladı.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, engelli bireyler ve ailelerine yönelik sosyal destek programları gerçekleştirilen Engelsiz Kafe'de, özel çocuklar aileleriyle yaklaşan yeni yılı erken kutladı.
Özel çocuklar, palyaço gösterileri ve bando eşliğinde eğlendi. Çocukların yeni yıl sevincine ortak olan Belediye Başkanı Uysal, çocukların ve ailelerinin yeni yılını kutladı.
Engelsiz şehirlerin önemine işaret eden Uysal, "Şehirlerin kalitesini 'Engelsiz yaşayabiliyor muyuz, yaşayamıyor muyuz? Ne oranda yaşıyoruz?' bu belirler. Kadınlarımızın, çocuklarımızın keyfi yerinde mi? bu belirler. Sizlerle dayanışma içinde olmaktan, kader birliği yapmaktan, sizlerle birlikte mücadele etmekten onur duruyoruz." ifadelerini kullandı.