Muratpaşa’dan Gündoğmuş’a 32 ton hayvan yemi

Muratpaşa’dan Gündoğmuş’a 32 ton hayvan yemi

Muratpaşa’dan Gündoğmuş’a 32 ton hayvan yemi

Muratpaşa Belediyesi, Manavgat’tan başlayan ve çevre ilçelere yayılmasıyla Cumhuriyet tarihinin en büyük felaketlerinden birine dönüşen orman yangınını yaşayan Gündoğmuş’ta, 32 ton hayvan yemi dağıttı. Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Dayanışma duygusu içerisinde bütün bu güçlükleri hep birlikte omuz omuza aşmak durumundayız” dedi.
Muratpaşa Belediyesi, 28 Temmuz’da öğle saatlerinde Manavgat’ta başlayan ve İbradı, Akseki, Gündoğmuş, Alanya’da da etkili olan orman yangının yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yangının üzerinden 5 aya yakın bir süre geçerken Muratpaşa Belediyesi, Gündoğmuş’ta 32 ton hayvan yemi dağıttı. Karabul, Çayırözü, Karaisa, Ortakonuş, Senir, Narağacı, Ümitli mahalleleri ve ilçe merkezinde 203 eve yardımlar Muratpaşa Belediyesi ekiplerince ulaştırıldı.
Konu ile ilgili konuşan Başkan Uysal, “Allah tekrarını göstermesin. Dayanışma duygusu içerisinde, bütün bu güçlükleri hep birlikte omuz omuza aşmak durumundayız. Yaşadığımız bütün olumsuz sonuçlara rağmen birbirimize yardım etme duygusunu hiç kaybetmiyoruz. Bu bizim en önemli özelliklerimizden birisi” diye konuştu.


Güncel 14.12.2021 14:46:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

2

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

4

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

5

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

6

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu

7

Antalya'da Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği düzenlendi

8

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

9

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okay Çelik oldu

10

Antalya'da hortumun zarar verdiği ormanlık alan havadan görüntülendi