MÜSİAD, deprem bölgesinde yaraların sarılmasına destek oluyor

MÜSİAD, deprem bölgesinde yaraların sarılmasına destek oluyor

MÜSİAD, deprem bölgesinde yaraların sarılmasına destek oluyor

MÜSİAD Yönetim Kurulu toplantısında konuşan Kırşehir Şube Başkanı Ömer Ali Öz, deprem bölgesinde yaraların sarılmasında Kırşehirlilerin katkısının yadsınamayacağını ve MÜSİAD’ın desteklerini sürdürdüğünü söyledi.
Öz, "Depremin duyulması sonrası yaptığımız her türlü çalışmayı ekip arkadaşlarımızla birlikte inceledik. MÜSİAD Genel Merkezinde de depremin ilk anından itibaren kurulan kriz masası, afet bölgesinden gelen bilgiler ve talepler istikametinde yurt içi ve yurt dışı üyelerimizin yardımlarını bölgedeki ihtiyaçlara göre AFAD koordinasyonunda sahadaki ekiplerimize yönlendiriyor, ihtiyaç sahiplerine öncelikli ihtiyaçları direk elden ulaşmasını sağlayarak etkili bir çalışma gerçekleştirilmiştir" dedi.
Sıcak yemek, konteyner ve gıda yardımlarının aralıksız sürdürüldüğünü aktaran Öz, açıklamasında, "Farklı afet bölgelerinde kurduğu aşevleri sayesinde binlerce insanın sıcak yemeğe ulaşmasını, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine 2 bin adetten oluşan konteyner şehir kurulum çalışmaları ve MÜSİAD sahra hastanesi kurulumu devam etmektedir. Bölgenin temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bölgeye yaklaşık 2 bin 300 tır yardım gönderilmiştir" diye konuştu.
Depremzedelerin her türlü yardım ve desteğe ihtiyacı olduğunu anlatan Ömer Ali Öz, "Depremzede vatandaşlarımıza yönelik her türlü yardıma ihtiyaç var. Lütfen yardımlarımızı devam ettirelim. Gelen depremzede vatandaşlarımız boş dairelere, KYK Yurtlarına yerleştirilmeye devam etmektedir. Bütün STK’larla eşgüdüm halinde çalışmaktayız. Gayretli şekilde yardım çalışmalarını sürdüren STK, kamu ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Kırşehir kendine yakışır duruş sergilemiştir ve sergilemeye devam etmektedir" ifadelerini kullandı.


Güncel 25.02.2023 10:35:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Depremde 146 kişinin öldüğü Hamidiye Sitesi'ne ilişkin davanın görülmesine başlandı

2

Adana'da kızını rahatsız ettiği iddiasıyla bir genci öldüren baba tutuklandı

3

Antalya'da eski eşini ve arkadaşını bıçakla yaralayan kişi tutuklandı

4

Hatay'da tarihi binada çıkan yangının nedeni araştırılıyor

5

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

6

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

7

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

8

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

9

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

10

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri