Mustafa Gürsel: “Samsun’da kazanmak çok önemliydi”

Mustafa Gürsel: “Samsun’da kazanmak çok önemliydi”

Mustafa Gürsel: “Samsun’da kazanmak çok önemliydi”

0’lık galibiyetle ayrılan Bandırmaspor’da Teknik Direktör Mustafa Gürsel, dış sahada kazanmanın çok önemli olduğunu söyledi.
Zorlu Samsunspor deplasmanından 3 puanla ayrılan Bandırmaspor’da teknik direktör Mustafa Gürsel maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

“Samsun’da kazanmak çok önemliydi”
Süper Lig yolunda çok kritik bir 3 puan aldıklarını ifade eden Mustafa Gürsel, “Bugün kazanmak çok önemliydi. Samsun’da kazanmak kolay değildi. Maça camia olarak çok iyi hazırlanmış. Bu zamana kadar oynadığımız maçlar içerisinde en az pozisyona girdiğimiz maçı oynadık. Ligin bu döneminde her takımın iddiası var. Oyuncularım iyi mücadele ettiler. İkinci yarıda bir pozisyonda golü bulduk. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Haftaya da en iyi skoru alıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi.


Spor 2.04.2022 23:00:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

3

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

4

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

5

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

6

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

7

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

8

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

9

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi