Müstakil evin odunluğunda çıkan yangın, mahalleliyi sokağa döktü

Müstakil evin odunluğunda çıkan yangın, mahalleliyi sokağa döktü

Müstakil evin odunluğunda çıkan yangın, mahalleliyi sokağa döktü

Antalya’nın Serik ilçesinde müstakil bir evin odunluğunda çıkan yangında evde bulunan karı kocayı komşuları kurtardı. Mahallelinin panik olarak sokağa döküldüğü yangın, kısa sürede söndürüldü.
Yangın, Serik ilçesine bağlı Merkez Mahallesi’nde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yangın anında evde mahsur kalan karı kocayı ise komşularının pencere camını kırarak kurtardığı öğrenildi. Alevlere zamanında müdahale edilmesiyle, muhtemel bir facianın önüne geçildi. Ekipler, yangının çıkış nedeni hakkında inceleme başlattı.
Evin içinden yaşlı kadını kurtaran komşu Görkem Kaşıkçı, "Karşı komşum olan şahıslardan dayım dışarıdaydı zaten. Camı kırdık, içeri girdik. Teyzem varmış içeride, girdik çıkardık dışarıya. Allah’a şükür itfaiye, polis ekiplerimiz yardımcı oldular. Can kaybı olmadan olayı bitirdik" dedi.
Yoldan geçerken yangına müdahale eden Özmen Deniz, "Arkadaşımızla arabayla geçerken baktık alevler var, sonra ’Abla çıkın dışarı, ev yanıyor’ dedik. Su ile yangına müdahale ettik, sonra itfaiye geldi" diye konuştu.


Yurt Dünya 28.12.2022 11:04:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

2

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

3

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

4

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

6

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

7

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

8

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

9

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

10

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı