MYP Lideri Yılmaz: "Hala sistem tartışan muhalefet ülke için zaman kaybıdır"

MYP Lideri Yılmaz:

MYP Lideri Yılmaz: "Hala sistem tartışan muhalefet ülke için zaman kaybıdır"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, sistem tartışmalarına ilişkin, “Hala sistem tartışan muhalefet ülke için zaman kaybıdır. Ülke ekonomisini nasıl ayağa kaldıracaksınız bunun için çözümünüz nedir? Bunu anlatın” dedi.
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, sistem tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, parlamenter sisteme dönüş tartışmalarına yönelik, “Hala sistem tartışan muhalefet ülke için zaman kaybıdır. Ülke ekonomisini nasıl ayağa kaldıracaksınız bunun için çözümünüz nedir? Bunu anlatın. Sistem Başkanlık olsa ne olur olmasa ne olur. Parlamenter sistem bu sistemin oluşmasına neden oldu. Parlamenter sistem de bizim için çok da yapıcı bir sistem değildi. Muhalefet bu parlamenter sistem iddiasını bırakıp mevcut sistemi daha demokratik hale nasıl getireceğini anlatmalıdır. Muhalefet sorunları nasıl çözeceğini anlatmak yerine ’toplandık, karar verdik parlamenter sisteme dönüyoruz’ diyerek milletin karnını doyuracağım sanıyorsa yanılıyor. Bu işler yanlış işlerdir” dedi.


Güncel 21.04.2022 23:02:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı