Nazilli Belediyesi kursiyerlerinin resim sergisi beğeni kazandı

Nazilli Belediyesi kursiyerlerinin resim sergisi beğeni kazandı

Nazilli Belediyesi kursiyerlerinin resim sergisi beğeni kazandı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Lütfi Selek Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda resim kursu öğrencileri tarafından hazırlanan yağlı boya resim sergisinin açılış törenine katıldı. 100’den fazla eserin sergilendiği açılışa sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Nazilli Belediyesi Resim Kursu öğrencileri tarafından hazırlanan Yağlı Boya Resim Sergisi düzenlenen törenle sanatseverlerin ziyaretine açıldı. Lütfi Selek Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda düzenlenen açılış törenine Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, siyasi parti temsilcileri, kursiyerler ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Pandemi döneminde yarım kalan eserlerin de yer aldığı sergiyi büyük bir dikkatle inceleyen Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Öncelikle kıymetli hocamız Seher Altınok’a, kursiyerlerimize ve sanatçı dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Burada emeğin güzelliğini bir kez daha gördük. Her biri birbirinden değerli eserleri tüm sanatseverlerin gelip ziyaret etmelerini istiyoruz” diye konuştu.

100’den fazla eserin yer aldığı sergi 16 Mayıs-23 Mayıs 2022 tarihleri arasında Lütfi Selek Sergi salonunda mesai bitimine kadar ziyaret edilebilecek.


Güncel 17.05.2022 17:00:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı