Nazilli’de heyelan yolu kapattı, ekipler açtı

Nazilli’de heyelan yolu kapattı, ekipler açtı

Nazilli’de heyelan yolu kapattı, ekipler açtı

Nazilli’nin Çatak Mahallesi’nde heyelan yüzünden kapanan yol Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tüm gün yapılan çalışma ile açıldı.
Yoğun yağışlar sonunda yüksek kesimlerde yumuşayan ve kayganlaşan zeminlerde heyelan oluştu. Çatak Mahallesi’ne giden ana yolda meydana gelen heyelana Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler müdahale etti. Tüm gün süren hummalı çalışma sonucu yola düşen kaya ve topraklar iş makineleri ile kaldırılırken, yaklaşık on kamyon kum dökülerek yolun stabilizesi yapıldı.
Heyelanın gerçekleştiği bilgisini yetkililere iletmesinin hemen ardından müdahalenin başlatıldığını belirten Çatak Mahallesi muhtarı İsmail Kılıç, "Uzun uğraşlar sonucu kaya parçaları ve heyelan sonucu kapanan yolumuzu belediye ekipleri açtı. Yolumuzu açmak için çalışan ekibe çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun" dedi.



Yurt Dünya 29.03.2021 09:59:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Bayındır Hastanesi'nden akran ve dijital zorbalığa karşı ailelere uyarı

2

Yanık vakaları 5 yaş altı çocuklarda daha ağır seyrediyor

3

İştahsızlık şikayetiyle veterinere götürülen kedinin kalçasından mermi çekirdeği çıkarıldı

4

Kongre turizminde kişi başı elde edilen gelir 3 bin dolara ulaştı

5

Omuz ağrısıyla belirti veren akciğer kanserini immünoterapiyle yendi

6

Mersin'de evlerden altın ve para çaldıkları iddiasıyla 2 zanlı tutuklandı

7

Antalya'da düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinlikleri sürüyor

8

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

9

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

10

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu: