Nenad Bjelica: “Mücadeleden dolayı gayet mutluyum”

Nenad Bjelica: “Mücadeleden dolayı gayet mutluyum”

Nenad Bjelica: “Mücadeleden dolayı gayet mutluyum”

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Konyaspor karşısında oyuncularının istediği her şeyi sahaya yansıttığını ve mücadeleden dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Konyaspor’a 2-1 mağlup oldukları maça ilişkin açıklamalarda bulundu. Bugün 2 farklı maç izlediklerini ifade eden Nenad Bjelica, “11’e 11 ve 11’e 10 devam ederken 2 farklı maç izledik. Maç 11’e 11 devam ederken çok daha domine eden, maçın kontrolünü elinde bulunduran taraf kesinlikle bizdik. Savunmada hiçbir sıkıntı çekmediğimiz, istediğimiz her şeyi oyuncuların bize verdiği, iyi geri dönüşler aldığımız bir kısımdı. Dolayısıyla bu kısımdan bahsedecek olursak eğer, gayet memnun olduğumu, oyuncularımızın istediğimiz her şeyi sahaya yansıttığını ve savunmada da iyi bir duruş gösterdiğimizi söyleyebilirim. 11’e 10’luk kısımda ise Sivasspor maçından sonra yine bir kırmızı kart yaşadık maalesef. 11’e 10 devam ederken de savunmaya devam edebilmeniz çok kolay olmuyor. Ama yine de maçın geneline bakarsak eğer, özellikle 1 kişi eksik oynadığımız dönemde dahi rakibimize belki 1 tane net fırsat dışında çok fazla pozisyon vermediğimizi de söyleyebilirim. Maçın geneline bakacak olursak eğer takımımın verdiği cevaptan, mücadeleden dolayı gayet mutlu olduğumu söyleyebilirim. Önümüzdeki maçın hazırlıklarına devam edeceğiz” diye konuştu.


Spor 29.04.2023 19:41:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da ortaokul öğrencilerinden Türk bayraklı koreografi

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde arılarını kaybeden arıcı, devlet desteğiyle üretimini sürdürdü

3

Garanti BBVA'dan sürdürülebilir finansmana 1 trilyon lirayı aşan kaynak

4

Burdur'da dağda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

5

Burdur'daki trafik kazasında ölen anne ve oğlunun cenazesi Antalya'da toprağa verildi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Atsu'nun golünün ardından sessizliğe bürünen Hatay Stadı yeni sezona hazırlanıyor

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da depremde ağılları zarar gören besiciler verilen çadırlarda yetiştiriciliğe devam etti

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremlerde hasar gören camilerin yerine yenileri yapılıyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Osmaniye'de 195 bin 200 depremzedeye psikososyal destek sağlandı

10

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonunda yakalanan 3 zanlı tutuklandı