Nevruz ateşi üzerinden atlamaya değil ısınmaya yaradı

Nevruz ateşi üzerinden atlamaya değil ısınmaya yaradı

Nevruz ateşi üzerinden atlamaya değil ısınmaya yaradı

Erzincan’da Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında yakılan cılız ateş, üzerinden atlamaktan çok ısınmaya yaradı.
Baharın müjdecisi 21 Mart Nevruz Bayramı Erzincan’da soğuk hava altında bir dizi etkinlikle kutlandı. EBYÜ’de düzenlenen etkinlikte Nevruz ateşi için alana konulan odunların yaş olması nedeniyle pürümüzle alevlendirilmeye çalışılan ateş uzun süre yakılamadı. Daha sonra yanan cılız ateşin üzerinden birkaç protokol koruması ve öğrenci atlayış gerçekleştirdi.
Protokolün alanın diğer kısmındaki aşure dağıtımına geçmeleri üzerine Nevruz ateşi soğuk havada üşüyen üniversite öğrencilerinin ısınmasına yaradı.
Bazı öğrenciler, “Program beklediğimizden sönük geçti. Üzerinden atlamaya değecek bir ateş yakılamadığı için el ve ayaklarımızı ısıtmaya yaradı” ifadelerine yer verdiler.


Güncel 21.03.2022 13:19:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Garanti BBVA'ya Sardis'ten 7 ödül birden

2

Adana'da Atlı Polis Grup Amirliği lösemili çocukları ağırladı

3

Adana'da 4 kilo 722 gram sentetik uyuşturucu ham maddesi ele geçirildi

4

Hatay'da bahçe çitlerine gizlenmiş 306 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

5

Isparta'da halk otobüsü şoförü, trafikte önünü kesen sürücüden şikayetçi oldu

6

Antalya'da 1 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasınca kaydedildi

7

Kısmi Görme Engelliler Futsal Dünya Şampiyonası Antalya'da devam ediyor

8

Hatay'da ormanlık alanda yangın çıktı

9

Anadolu Efes, yarın Antalya'da konuk edeceği Bayern Münih maçının hazırlıklarını tamamladı

10

Isparta'da 20. Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı