NEVÜ’de seminer ve fidan dikimi gerçekleştirildi

NEVÜ’de seminer ve fidan dikimi gerçekleştirildi

NEVÜ’de seminer ve fidan dikimi gerçekleştirildi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve TEMA Vakfı Nevşehir Şubesi iş birliğinde seminer ve fidan dikimi gerçekleştirildi.

NEVÜ Hacıbektaş Teknik Bilimler MYO programlarında yürütülen “Gönüllülük Çalışmaları Dersi” çerçevesinde ve Öğr. Gör. Ayşe Ata’nın koordinatörlüğünde Nevşehir Şubesi, Kapadokya Üniversitesi Genç TEMA Temsilcileri ve gönüllü öğrencilerin katılımlarıyla seminer düzenlendi. Seminerde Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) nedir, ne yapar, ne zaman kuruldu, ilk kurucuları kimlerdir, TEMA Vakfının amacı nedir, fidan bağışları ve diğer bağışlar nasıl yapılır, gönüllü olarak nasıl çalışılır ve benzeri bilgiler ile Genç TEMA’nın Nevşehir’de yaptığı etkinliklere değinildi. "Türkiye Çöl Olmasın" sloganıyla gönüllü kişilerin bağışları ile düzenlenen ‘Bir Milyon Fidan’ kampanyası ve hatıra ormanları gibi gerçekleştirilen projelere de yer verilen seminer, TEMA Vakfı’na destek ve tanıtım amacıyla açılan standın ziyaret edilmesiyle sona erdi.
Öğrenciler ve katılımcılar daha sonra, TEMA gönüllüleri tarafından getirilen fidanları Meslek Yüksekokulu bahçesine dikti.


Güncel 19.04.2022 16:46:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

2

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

3

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

4

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

5

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

6

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

7

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

8

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

9

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

10

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı