OBM ile ETÜ arasında “Üniversite Kampüs Alanının Ağaçlandırılması” protokolü imzalandı

OBM ile ETÜ arasında “Üniversite Kampüs Alanının Ağaçlandırılması” protokolü imzalandı

OBM ile ETÜ arasında “Üniversite Kampüs Alanının Ağaçlandırılması” protokolü imzalandı

Erzurum Teknik Üniversitesi Kampüsü içerisinde boş alanlarda uygun türlerle yapılacak ağaçlandırma çalışmalarına ilişkin protokol, Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda Orman Genel Müdürlüğü adına Bölge Müdürü Oktay Ayatay ve Erzurum Teknik Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak tarafından imzalandı.
Bölge Müdürü Ayatay, Milli Ağaçlandırma seferberliği kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarının uygun alanlarının ağaçlandırılmasına yönelik daha önce de önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti. Ayatay, bu protokolle birlikte kampüs içerisindeki tüm boş alanların ağaçlandırılarak kampüsün yeşil bir örtüye kavuşacağını ifade etti. Ayrıca çalışmalar tamamlandıktan sonra 3 yıl süreyle de bakım ve koruma çalışmalarının devam edeceğini söyledi.
Ağaçlandırma çalışmaların önemine de değinen Ayatay, “Bu çalışmalar ile öğrencilerin daha yeşil bir ortamda; eğitsel, kültürel ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirmelerini, bedensel ve ruhen dinlenebilecekleri, rahat nefes alabilecekleri ortamlar oluşturmayı hedefliyoruz. Yapılan bu protokolün Üniversitemize hayırlı olmasını diliyor Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak’a teşekkür ediyorum” dedi.


Güncel 11.03.2023 11:59:53 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

2

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

3

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

5

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

6

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

7

Koçfinans 30 yaşında

8

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

9

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu