Odunpazarı’nda galeriler dezenfekte edildi

Odunpazarı’nda galeriler dezenfekte edildi

Odunpazarı’nda galeriler dezenfekte edildi

Odunpazarı Belediyesi, tarihi bölgede yer alan galerilerde korona virüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon işlemi başlattı.
Geçtiğimiz hafta Perşembe günü gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısından sonra müze ve ören yerlerinin 1 Haziran 2020 Pazartesi günü açılacağı açıklandı. Açıklama sonrasında Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir’in en çok turist alan bölgelerinden olan tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde yer alan galerilerinde dezenfeksiyon çalışmaları başlattı.
Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Odunpazarı Belediyesi’ne ait Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Galerisi, Tayfun Talipoğlu Daktilo Galerisi, Ahşap Eserler Galerisi, Yeşil Efendi Konağı Atatürk ile Bir Gün Galerisi, Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu Kırım-Tatar Galerisi ve Lületaşı Galerisi’nde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Tek tek dezenfekte edilen galeriler, tekrar misafirlerini ağırlamaya hazır hale getirildi.


Güncel 31.05.2020 14:51:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi

2

Savunma ve havacılıkta ihracat da hedefler de büyüyor

3

AK Parti Bozyazı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

4

Allianz Türkiye bireysel emeklilikte geniş fon seçenekleri sunuyor

5

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

COP31 iklim kriziyle mücadelede tarım teknolojilerini ön plana çıkaracak

7

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Antalya'da su baskınından etkilenen çiftçileri ziyaretinde konuştu:

8

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Antalya'da KYGM Eğitimciler Kampı'nda konuştu:

9

Ticaret Bakanı Bolat, "5. Savunma ve Havacılık Sanayiinde Küresel Stratejiler Konferansı"nda konuştu:

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Çocuk İyilik Merkezi uzuv kaybı yaşayan 161 depremzedeye umut oldu