OGM’den helikopter kiralamak için izin isteyen Uysal’a yanıt: “İzin gerekliliği söz konusu değildir”

OGM’den helikopter kiralamak için izin isteyen Uysal’a yanıt: “İzin gerekliliği söz konusu değildir”

OGM’den helikopter kiralamak için izin isteyen Uysal’a yanıt: “İzin gerekliliği söz konusu değildir”

Orman Genel Müdürlüğü tarafından, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın, “Yangın helikopteri kiralayabilmek için Tarım ve Orman Bakanlığından izin istedik, izin bekliyoruz” ifadelerine izin isteme gerekliliğinin söz konusu olmadığı yanıtı verildi.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinin Belediye Başkanı Ümit Uysal, resmi sosyal medya hesabından, “Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı olarak bir yangın helikopteri kiralayabilmek için her türlü bağlantı ve teyitleşmeyi tamamladık. Mevzuat gereği Tarım ve Orman Bakanlığından izin istedik, izin bekliyoruz” ifadelerini kullandığı bir paylaşım yaptı.
Orman Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından ise Ümit Uysal’ın söz konusu tweeti etiketlenerek, “Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı’nın helikopter kiralama taleplerine ilişkin olarak, ilgili devlet kurumlarından izin gerekliliği söz konusu değildir. Kiralama talepleri kendi inisiyatiflerinde olup, kiralanması halinde Yangın Yönetim Merkezi’ne bilgi verilmesi gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.


Güncel 4.08.2021 16:12:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

2

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

3

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

4

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

5

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

6

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

7

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

8

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

9

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

10

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu: