Öğrenciler Demirağ’ı tahlil etti

Öğrenciler Demirağ’ı tahlil etti

Öğrenciler Demirağ’ı tahlil etti

Mukaddes Cami Kız Kur’an Kursu öğrencileri Sivas İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü çalışmaları kapsamında Eğitimci-Yazar İlhan Ege’nin “Hayalleri Uçuran Adam Nuri Demirağ” kitabını tahlil etti.
Kitabın yazarı İlhan Ege’nin de katıldığı program Susamışlar Konağı’nda gerçekleştirildi.
Programda konuşan Ege, hayal kurmanın çok önemli olduğunu ifade ederek; “Nuri Demirağ’ın bir hayali vardı. O hayalini gerçekleştirmek için gece gündüz demeden çalıştı. Tabiri caizse hayaliyle yaşadı ve başardı. Kitabımda da değindiğim gibi o hayali için ‘Bütün emelim Türk gençliğinin kanatlanmasını görmektir. Bu uğurda bütün servetimi feda etmiş bulunuyorum. Gerekirse, sırtımdaki gömleğimi bile bu maksat için satmaya hazırım. Yeter ki Türk gençliği, havacılığın büyük bir dava olduğunun şuuruna varsın. Bunun için vücuduyla, kafasıyla, gerekirse kanıyla, canıyla bu davanın gerçekleşmesine çalışsın’ diyordu. Biz yetişkinler de gayesi ve hedefi olan bir gençlik yetiştirmeli, bu uğurda ter dökmeliyiz" dedi.
Tahlil sonunda Kadın Gençlik Koordinatörü Şule Karayaka ve Mukaddes Cami Kur’an Kursu Öğreticisi Tuğba Şimşek de birer konuşma yaparak Ege’ye teşekkür etti.
Konuşmaların ardından program gençlerin Yazar Ege’ye sorularıyla sona erdi.


Güncel 24.06.2021 12:07:39 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

2

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

3

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

4

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

5

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

6

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

7

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

8

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

9

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

10

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı