Öğrenciler e-Twinning projesi ile İngilizce öğreniyor

Öğrenciler e-Twinning projesi ile İngilizce öğreniyor

Öğrenciler e-Twinning projesi ile İngilizce öğreniyor

ANTALYA - Antalya'da ve Osmaniye'de görevli iki öğretmenin moderatörlüğünü yaptığı "English Time With Web 2.0 Tools" adlı Avrupa e-Twinning projesi ile öğrenciler İngilizce öğreniyor.

Antalya Milli Eğitim Müdürlüğünün desteği ile Konyaaltı ilçesindeki Aşağıkaraman Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Safiye Akbaş ile Osmaniye'deki Tufanbey Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Elif Contarlığı'nın kuruculuğu ve moderatörlüğünü yaptığı projeye Konya, Ankara, Muğla, Kayseri ve Sivas'tan okullar ile Azerbaycan'ın Gence kentindeki ortaokul katıldı.

Proje ile gelişen teknolojiyi kullanarak İngilizce'deki dört temel beceriyi geliştirmek hedefleniyor. Dil becerileri geliştirirken Web 2.0 araçlarını da tanıma fırsatı verilen projede öğrencilere doğa sevgisini ve sağlıklı yaşam becerileri de öğretilirken hayal güçlerini geliştirecek etkinlikler yapılıyor.






Bölgeden 9.03.2022 09:34:44 0

İlginizi Çekebilir

1

32. Golf Mad Turnuvası sona erdi

2

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

4

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

5

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

6

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

7

Hatay'da fırtına etkili oluyor

8

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

9

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

10

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu