Öğrencilerden şehit aileleri derneğine ziyaret

Öğrencilerden şehit aileleri derneğine ziyaret

Osmaniye Şehit Oğuzhan Rekerek İlkokul öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesini ziyaret ettiler

Osmaniye Şehit Oğuzhan Rekerek İlkokul öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesini ziyaret ettiler. Ziyarette öğrenciler, 6 Şubat depremlerinde eşini ve 4 çocuğunu kaybeden Gazi İsmail Kaba’ya başsağlığı ve sabırlar dileyip, tüm şehitleri dualarla yâd ettiler. 
Merkez Şehit Oğuzhan Tekerek İlkokul Öğretmenleri Fatih Çalık, Güldane Milli Asker, öğrenciler ve Şehit Ali Renk Cami Müezzini Süleyman Kabasakal, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesini ziyarette bulundular. Ziyarette, 6 Şubat deprem şehitleri ve tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı. Sonrasında müezzin Süleyman Kabasakal tarafından dernek başkanı İsmail Kaba’ya Kur’an-ı Kerim takdim edildi. İsmail Kaba’daFilografi bayrak plaket takdim ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti. Başkan İsmail Kaba, şehit aileleri ve gaziler, öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte dernek bahçesinde bir süre sohbet etti.  



Osmaniye 8.02.2024 16:49:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

2

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

3

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

4

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

5

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

6

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

7

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

8

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

9

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

10

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi