Öğretmen ve öğrenciler diyetisyen ile buluştu

Öğretmen ve öğrenciler  diyetisyen ile buluştu

Öğretmen ve öğrenciler diyetisyen ile buluştu

“Pandemi Gölgesinde Hayat” eTwinning projesi kapsamında öğretmen ve öğrenciler Diyetisyen Kübra Kaynar Kurubaş ile buluşarak bir söyleşi gerçekleştirdi.
Online olarak gerçekleşen söyleşiye Karabük’ün Yenice ilçesindeki Ülkü Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Büşra Baybaş ve İngilizce Öğretmeni Hakan Sarıipek katılırken,Mersin’in Silifke ilçesinden 3, Adana-Seyhan’dan 1, Adana- Ceyhan’dan 1 öğretmen ve toplam 43 öğrenci katıldı. Dyt. Kübra Kaynar Kurubaş öğretmen ve öğrencilere, sürdürülebilir sağlıklı beslenme önerileri, ergenlikte sağlıklı beslenme, pandemi döneminde beslenmede dikkat edilecekler, sağlıklı menü önerileri, besinlerin kalori değerlerine örnekler" gibi konularda birçok bilgiler verdi. Daha sonra ise Dyt.Kurubaş öğrencilerden gelen soruları cevapladı.
Projenin amacının evde kalınan bugünlerde öğrencilerin yeni hobiler edinmesi, olumsuz bağımlılıklardan kurtulması, doğayı korumasını sağlamak ve evde sağlıklı beslenme alışkanlıklarını kazandırmak olduğu öğrenildi.


Güncel 5.04.2021 10:39:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

2

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

3

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

4

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

5

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

6

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

7

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

8

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü

9

Anamur'da "Etkili İletişim Becerileri" söyleşisi düzenlendi

10

Kaleci İsmail Çipe'nin babasının cenazesi Hatay'da defnedildi