OKU yolu harika oluyor

OKU yolu  harika oluyor

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesini, D-400 karayoluna bağlayan belediyenin itfaiye ve kademe tesislerinin önünden geçen Prof. Dr. Alper Akınoğlu Caddesi?nin ikinci etap yapım çalışmaları başladı.

Caddede başlayan yol genişletme, tesviye, altyapı ve asfaltlama çalışmalarının ardından yolun 1.etabı kaldırımı ile birlikte tamamlanarak hizmete açılmıştı. Şu anda ise yolda 2. etap çalışmalar kapsamında asfaltlama çalışmaları başladı.

8 metre genişliğinde kullanılan yol bu çalışma ile 25 metreye kadar çıkartıldı. Bu çalışma ile yolun bulvar standartlarına getirdiklerini ifade eden Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, asfaltlama çalışmalarının ardından orta refüj çalışmalarına geçileceğini söyledi. Bu caddede başlayan çalışmanın 3.etabı olarak Dede Korkut Heykeli ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Osmaniye Kız Öğrenci Yurdu arasında yapılacağını belirtti.



Güncel 25.10.2016 04:50:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

2

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

3

Antalya'da "1. Yara Bakım Sempozyumu" gerçekleştirildi

4

Kahramanmaraş'ta "Türk Halk Müziği" konseri düzenlendi

5

Futbol: Trendyol Süper Lig

6

Isparta'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

7

Hatay'da Milli Mücadele'de ilk kurşunun atılışının 107. yıl dönümü kutlandı

8

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarını sürdürdü

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu