Olimpiyat madalyalarını Kaymakam Sağlam’a götürdüler

Olimpiyat madalyalarını Kaymakam Sağlam’a götürdüler

Olimpiyat madalyalarını Kaymakam Sağlam’a götürdüler

Malta’da düzenlenen ve 28 Ülkeden 450’yi aşkın sporcunun yarıştığı Özel Olimpiyatlar Avrupa Oyunları’nda Salihlili özel sporcular 1 gümüş, 1 bronz madalya ile döndü. Özel sporcular, madalyalarını Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam’a götürdü.
Malta’da düzenlenen Özel Olimpiyatlar 2022 Avrupa Yaz Oyunları yarışmalarında Türkiye’yi temsil eden Salihli Eğitim Uygulama 3. Kademe Özel öğrencilerin Hasan Kaçmaz gümüş, Sami Üçtaş ise bronz madalya kazandı. Kaçmaz ve Üçtaş, kazandıkları madalyalarla birlikte Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam’ı ziyaret etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen ve Koordinatör Öğretmen Hasan Çiçek’in eşlik ettiği ziyarette Kaymakam Sağlam, özel sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Özel sporcuları ödüllendiren Kaymakam Sağlam, bundan sonra katılacakları müsabakalarda başarılarının devamını diledi.


Spor 27.05.2022 15:05:38 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı