Olympiakos, Aaron Harrison’ı transfer etti

Olympiakos, Aaron Harrison’ı transfer etti

Olympiakos, Aaron Harrison’ı transfer etti

Yunan ekibi Olympiakos, son olarak Galatasaray’da forma giyen ABD’li basketbolcu Aaron Harrison ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Yunan temsilcisi Olympiakos, bu kapsamda ABD’li basketbolcu Aaron Harrison’ı transfer etti. Konuyla ilgili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açılamada, Aaron Harrison ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. 25 yaşındaki basketbolcu, son iki sezondur Galatasaray’da oynadı.
Harrison, Eurocup’ta geçtiğimiz sezon 16 maçta forma giydi ve 15.9 sayı, 2.8 ribaund ve 2.7 asist ve 1.1 top çalma ortalamalarıyla mücadele etti.
Başarılı basketbolcu kariyerinde ayrıca NBA ekiplerinden Charlotte Hornets ve Dallas Mavericks formaları da giydi.


Spor 8.07.2020 18:09:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı tutuklandı

2

Antalyaspor'da Trabzonspor maçı hesapları

3

Garanti BBVA Global Finance ödüllerinde üç kategoride ödül aldı

4

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi

5

Vodafone 5G yolunda fiber omurgasını yapay zekayla güçlendiriyor

6

Koçtaş "Yapay Zeka Usta Influencer" projesini hayata geçirdi

7

Dyson yeni robot süpürgesi "SpotScrub Ai"yi tanıttı

8

Antakya'da 1909 uyuşturucu hap ele geçirildi

9

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan kurtarıldıktan sonra protezle ayağa kalkan Tuğba yeşil sahada moral buldu