OMÜ’den “Farklıklarımızla Afette Gönüllüyüz Projesi"ne destek

OMÜ’den “Farklıklarımızla Afette Gönüllüyüz Projesi

OMÜ’den “Farklıklarımızla Afette Gönüllüyüz Projesi"ne destek

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Samsun Engelliler Federasyonu (SAMEF), Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Engelli Öğrenci Birimi’nin proje ortağı olarak destek verdiği “Farklıklarımızla Afette Gönüllüyüz Projesi" başladı.
Projede 18-30 yaş arası gençler arasından seçilecek 12 engelli, 18 engelli olmayan olmak üzere toplam 30 genç yer alacak. Bu kapsamda Mart ayında kabul edilen proje Aralık 2021 tarihine kadar sürecek. Proje çalışmalarında; gönüllülük, engellilik, afet gibi konularda eğitim alacak gençlerin afet gönüllüsü olmaları ve lider genç bireyler yetiştirilmesi hedefleniyor.
OMÜ’nün katkı sağlayacağı engelli ve engelli olmayan öğrencilerinin de yer alacağı proje, Samsun Engelliler Federasyonu (SAMEF) tarafından yürütülecek.


Güncel 13.04.2021 10:05:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

2

Osmaniye'de tıra çarpan otobüsteki 7 kişinin öldüğü kazaya ilişkin 2 sürücü tutuklandı

3

Osmaniye'de otobüsün tıra çarptığı kazada ölen 2 kişinin cenazesi Gaziantep'te defnedildi

4

Alanya'da sağanak nedeniyle iş yerlerini su bastı, araçlarda mahsur kalanlar kurtarıldı

5

Dörtyol ilçesinde uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

6

Kahramanmaraş'ta sağanak etkili oldu

7

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

8

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı

9

Kepez'e hayvan barınağı yapılacak

10

Bakan Kurum'dan Hatay ziyaretine ilişkin paylaşım: